1. Hjem
  2. Idébygg AS

Om oss

Idébygg er et tømrerfirma som ble stiftet i 1996 av Dag Tyrhaug som enkeltmannsforetak, og i 2005 gikk vi over til å bli et AS. Siden 1997 har vi vært medlem av Idéhus-kjeden. 

Vi er i dag 8 ansatte, og vi holder til i Bjugn kommune på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag. Vi samarbeider godt med kjedekontoret vårt i Trondheim, og dette gjør det mulig for oss å bygge det du vil ha. Etter 28 år i bransjen, har vår byggmester lang erfaring og gode kjennskaper til de lokale klimatiske forholdene. I Idébygg er vi opptatt av å gi kunden trygghet og utføre solide håndverksmessige tjenester.

Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 1.

Tjenester

Vi utfører de fleste byggeoppdrag - og gjennom vårt kjedekontor har vi mulighet til å være behjelpelig i alle deler av byggeprosessen. Vi har dine ønsker og behov i fokus, og sørger for å gjøre prosjektet til en trygg og positiv opplevelse.

Gjennom våre hus-, hytte-, og garasjekataloger tilbyr vi modeller som er tuftet på det beste i norsk håndverkertradisjon. Katalogene viser et bredt spekter av hva vi tilbyr, men det kan også være et utgangspunkt eller idégrunnlag for deres ønsker. Vi formidler gjerne deres ønsker og behov til våre arkitekter, så kan vi sammen komme frem til deres bolig- eller hyttedrøm. 


Visste du forresten at alle våre hustyper har navn hentet fra den norske fjellheimen? Det er ingen tilfeldighet. Navnene symboliserer vår forankring i det solide, folkelige og tradisjonsrike innen norsk byggeskikk. Våre hus er tilpasset barske og krevende klimatiske forhold mellom fjord og fjell i vårt langstrakte land. Røtter i den norske fjellheimen, rett og slett. 


 

Toppbilde 2

Vi tar også på oss andre tjenester - som for eksempel rehabilitering av hus, våtrom og grunnmurer, samt påbygg av eksisterende bygg. Vi utfører også betongarbeid - blant annet støyp av gulv eller mur. I tillegg til dette utfører vi også reparasjon av skadesaker for forsikringsselskap - altså sanering, rivning og gjenoppbygging av for eksempel vannskader.

Ønsker du anbud på et oppdrag? Enten det være seg skifte av tak, prosjektering av enebolig eller arkitekttjenester. Ta kontakt med oss!

 

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.